Lystfiskeren
Link
Cookies
Fisk og steder
Fiskerityper
Fiskearter
Fiskepladser
Grej
Stænger og hjul
Endegrej
Andet udstyr
Oven vande
Fiskebøger
Fiskehistorier
Lystfiskeri i Nordjylland
Lystfiskeren -> Grej -> Andet udstyr -> Fiskespande   
Log ind


Fiskespande img_system/navi_prev_000000.png

Fiskecaddie

ViggoWeb

Andet udstyr


Fiskespande


Er du ude for at tage mere end en enkel fisk med hjem, er en fiskespand uundværdlig – eller skal man sige mindst én spand.

grej/spande-702.jpg

Normal har jeg et par 10-liter spande med på fisketurene til kysten og til havnen, når jeg fisker efter fx sild eller fladfisk. Den ene spand bruger jeg til opbevaring af de fangede fisk, og den anden har jeg bundet en solid og lang snor i hanken, så jeg kan få en spandfuld vand til at opbevare fiskene i og få skyllet hænderne.

Hornfiskespand

HornfiskespandNu er der lige et problem med en 10-liters spand og hornfisk: Det er svært at holde de lange fisk under vand. Men min kone fik en smart idé og købte to altankasser til mig. Så ligger fiskene udstrakt og er nemmere at rengøre. De har lige siden hørt til standardudstyret i hornfiskeperioden.

Husk det skal være altankasser uden huller!

Makrelspand

En varm sommerdag skal fiskene stå i skyggen og man skal skifte vand ofte, for at makrellerne ikke skal ligge i lunken vand og blive dårlige. En stor køletaske med rigeligt af køleelementer er en måde at opbevare makrellerne i. Læg dog fiskene i en plasticpose nede i køletaske – så er den lettere at rengøre.Dato  16-12-2014img_system/navi_next_000000.pngTop
Lystfiskeri i Nordjylland
ViggoWeb Lystfiskeren
Vendsyssel
Kontakt
E-mail lystfisker(at)viggoweb.dk
E-mail webmaster webmaster(at)viggoweb.dk
MMX-CMS v.2.5.0 - 2018.07.18. ViggoWeb ©2010-2022